Johnnie Walker Green
JOHNNIE WALKER GREEN 0,7 l 65,97 
Johnnie Walker Ultimate 18 years old
JOHNNIE WALKER ULTIMATE 18 YEARS OLD 0,7 l 101,97 

Johnnie Walker Gold Reserve je vrhunski luksuzni viski stvoren kako bi pružio istinsko uživanje. Njegov glatki balans obogaćen je slatkim voćnim notama i medom, stvarajući neodoljivu kombinaciju okusa. Arome drveta, voća i blagog, slatkastog dima dodatno doprinose bogatstvu ovog viskija.

Ono što čini Johnnie Walker Gold Reserve viski posebnim je da je najbolje uživati u njemu uz dodatak malo mineralne vode. Ova dodatna nota oslobađa bogate arome viskija, omogućujući vam da još više istražite slojevitost njegovog profila okusa.

Johnnie Walker Gold Reserve viski je simbol raskoši i elegancije. Svaka boca je pažljivo oblikovana i dizajnirana kako bi istakla prestiž i kvalitet ovog viskija. Namijenjen je pravim poznavateljima viskija i ljubiteljima vrhunskih pića. Njegova luksuzna priroda čini ga idealnim izborom za posebne trenutke i svečane prigode.

Na zalihi

Šifra:5000267117560

62,97 

Luksuzan i stvoren za uživanje, nudi glatki balans slatkog voća i meda te aromu drveta, voća i laganog, slatkastog dima. Ono po čemu se razlikuje od drugih viskija je to što je u njemu najbolje uživati uz malo mineralne vode

Alkohol (%)

40

Brand pića

JOHNNIE WALKER

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Natrag na vrh