Sporazum o uvjetima i pravilima

Sporazum o uvjetima i pravilima korištenja Internet trgovine tvrtke Rebrand j.d.o.o. definira odnose između Vas kao kupca i tvrtke Rebrand j.d.o.o. kao prodavatelja.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske ili drugih država ukoliko između istih postoji sporazum o trgovini robom i uslugama.

Tvrtka Rebrand j.d.o.o. obvezuje se na uvjete poslovanje u skladu sa važećim legitimnim zakonima na području Republike Hrvatske kao i poštivanju svih zakonskih normi u međunarodnoj trgovini robom i uslugama.

Tvrtka Rebrand j.d.o.o. se također obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca i čuvanju tajnosti njihovih osobnih podataka.

U slučaju nemogućnosti isporuke tražene robe tvrtka Rebrand j.d.o.o. obvezuje se vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) koja je isti položio na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih usluga.

Zabranjuje se bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sistem poslovanja kao i pokušaj lažnog predstavljanja i upisivanja lažnih podataka. Napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Slike su informativnog karaktera te ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Cijene i način plaćanja

Sve cijene su maloprodajne i izražene u hrvatskim kunama i vrijede za plaćanje putem web trgovine. Rebrand j.d.o.o. nije u sustavu PDV-a te PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne Novine br. 73/13). Plaćanje se vrši sukladno trenutnim sigurnosnim uvjetima plaćanja putem Interneta u državi, virmanom ili općom uplatnicom te deviznom doznakom. Podaci o računu nalaze se na narudžbenici ili ponudi  koju zaprimite od nas.

U cijenu nije uračunat trošak dostave i poštarine. Fotografije i opisi pojedinih artikala i njihove ambalaže dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Plaćanje u valutama i konverzija

Sva plaćanja se vrše u kunama. Ukoliko vaša kreditna kartica nema obračun u Hrvatskoj kuni doći će do promjene iznosa zbog konverzije. Iznos kojim će vaš račun biti terećen izračunava se konverzijom cijene u Eurima iz Hrvatske kune prema trenutnom tečaju ovisno o Vašoj banci. Kod terećenja vaše kreditne kartice isti iznos će biti preračunat u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja Vaše kreditne kartice. Kao rezultat te konverzije postoji mogućnost razlike u odnosu na cijenu navedenu  u našoj Internet trgovini.

Dodatni popusti

Sve cijene su maloprodajne. Ovisno o količini narudžbe i međusobnoj suradnji, kupcima je moguće odobriti dodatan popust. Popusti se automatski izračunavaju u sistemu i isti su individualni. Popusti se ne mogu prenositi s kupca na kupca niti se darivati trećim osobama.

Račun

Račun i otpremnicu dobivate po izvršenoj dostavi zajedno sa primljenom robom sa svim potrebnim podacima. Ukoliko kupac želi poseban račun može ga zatražiti od našeg odjela prodaje. Račun se dostavlja na adresu koju je naveo kao “Adresu za dostavu računa”.

Reklamacije

Reklamacije na kvalitetu ili kvantitetu isporučene usluge prihvaćamo u roku 10 dana od izvršene usluge. Reklamacije možete prijaviti  pismeno ili e-mailom.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača i to posebno odredbe koje se odnose na Ugovor sklopljen na daljinu.

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

Rebrand j.d.o.o.
Ante Starčevića 142
21210 Solin

ili na:
e-mail:info@ediskont.hr

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Za sve ostale informacije i upite, slobodno nas kontaktirajte.

Sa štovanjem

Rebrand j.d.o.o.

Natrag na vrh