Bushmills Original
BUSHMILLS ORIGINAL 0,7l 21,97 
Bushmills Red
BUSHMILLS RED 0,7l 24,97 

Ardbeg je škotski viski poznat diljem svijeta kao najdimniiji i najsloženiji viski od svih, koji sadrži prirodnu slatkoću koja se savršeno uklapa i stvara savršenu ravnotežu. Ardbeg je popularni škotski viski poznat na svjetskom tržištu od 1998. godine. i odmah je postao hit za znalce i ljubitelje viskija diljem svijeta i tako zadržao svoje mjesto na vrhu tablice sve do danas.

2008. godine proglašen je svjetskim viskijem godine. Ispijanjem otvara paletu okusa vlažnog lišća, duhana, sušene kože, kave, dima i sladića. Piće ima složenu kompleksnu aromu s naznakama cimeta i čokolade.

Na zalihi

Šifra:5010494195286

71,97 

Ardbeg je škotski viski poznat diljem svijeta kao najdimniiji i najsloženiji viski od svih, koji sadrži prirodnu slatkoću koja se savršeno uklapa i stvara savršenu ravnotežu. Lansiran je 2000. godine i odmah je postao hit za znalce i ljubitelje viskija diljem svijeta i tako zadržao svoje mjesto na vrhu tablice sve do danas, a 2008. proglaen je svjetskim viskijem godine. Ispijanjem otvara paletu okusa vlažnog lića, duhana, sušene kože, kave, dima i sladića.

Alkohol (%)

46

Brand pića

ARDBEG

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh