Old PIlot`s Vodka
Old Pilot`s Vodka 0,70 l 45,97 
Diplomatico Ambassador rum 0,70 L
DIPLOMATICO AMBASSADOR 0,70 l 336,97 

Bacardi Facundo Paraiso, elegantan i sofisticiran rum, predstavlja vrhunsko iskustvo koje se rađa iz pažljivo odabranih sastojaka i vrhunskog procesa destilacije. Ovaj izuzetan rum dolazi u bočici od 0,7 litara, obavijenoj tajanstvenošću i luksuzom. Bacardi Facundo Paraiso je simbol luksuza, stručnosti i dugogodišnje tradicije, stvoren da zadovolji i najistančanije nepce.

Na zalihi

495,97 

Bacardi Facundo Paraiso, elegantan i sofisticiran rum, predstavlja vrhunsko iskustvo koje se rađa iz pažljivo odabranih sastojaka i vrhunskog procesa destilacije. Ovaj izuzetan rum dolazi u bočici od 0,7 litara, obavijenoj tajanstvenošću i luksuzom.

Sa svojim dubokim i kompleksnim profilom okusa, Bacardi Facundo Paraiso  ističe se  mešavinom pažljivo stvorenih rumova, sazrelih u posebnim bačvama. Ovi rafinirani sastojci donose notama meda, vanilije, tamne čokolade i sušenog voća, stvarajući harmoničan sklad na nepcu.

Bočica ovog ruma je dizajnirana s elegancijom na umu, odražavajući visoki standard kvalitete Bacardi proizvoda. Preporučuje se lagano uživanje, uz dodatak leda kako bi se otkrile sve nijanse njegovog bogatog ukusa.

Ovaj rum, dio ekskluzivne Facundo kolekcije, pruža nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima vrhunskih pića i istinske raskoši. Bacardi Facundo Paraiso je simbol luksuza, stručnosti i dugogodišnje tradicije, stvoren da zadovolji i najistančanije nepce.

Natrag na vrh