Rasprodano
Balvenie 12 yo
BALVENIE 12 YO 0,7l 64,97 
ANIS ZVJEZDANI 20g 1,99 

Balvenie 14 yo je remek-djelo destilerije koja je udahnula novi život tradicionalnom procesu destilacije. Nakon što je odležavao u hrastovim bačvama, viski je dovršen u posebnim bačvama koje su prije sadržavale karipski rum, što je viskiju dodalo notu topline i slatkoće.

Balvenie 14 yo je savršeno uravnotežen viski, oduševit će sve ljubitelje viskija, s notama tofta, voća i vanilije koje se savršeno nadopunjuju, stvarajući jedinstveni okus koji će ostati u vašem nepcu dugo nakon posljednjeg gutljaja.

Odaberite ovaj viski za savršenu večer uz prijatelje, opuštanje nakon napornog dana ili kao poklon za ljubitelja viskija. Speysider će oduševiti svakog tko traži kvalitetan i autentičan okus koji će ih ostaviti bez daha.

Uživajte u jedinstvenoj kombinaciji tradicije i inovacije, koja je stvorila ovaj izuzetni viski. Isprobajte ga već danas i uvjerite se sami zašto je ovaj Speysider toliko poseban.

Nema na zalihi

Šifra:1011973

72,97 

Nema na zalihi

Balvenie 14 yo je viski s notama tofta, voća i vanilije koje se savršeno nadopunjuju, stvarajući jedinstveni okus koji će ostati u vašem nepcu dugo nakon posljednjeg gutljaja.

Alkohol (%)

43

Brand pića

Balvenie

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Single malt, Škotski whisky

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh