Bulleit Burbon
BULLEIT BURBON 0,7 l 31,97 
SMIRNOFF RED LABEL 3 l 56,47 

Bulleit Rye je viski od raži i jedan od najcjenjenijih i nagrađivanih viskija na tržištu. Bulleit Rye ima vrhunsku kvalitetu koja se ogleda u njegovoj pikantnosti i složenosti okusa.

Njegova blaga i glatka tekstura, koja odražava tradicionalni proces destilacije, kombinirana je s notama vanilije, meda i začina za dojmljiv okus. Završetak je svjež i dugotrajan, ostavljajući bogate note hrasta na nepcu. Ovo je viski koji će se svidjeti svima koji cijene visoku kvalitetu i izvrsnost u svakom gutljaju.

Bulleit Rye je savršen za iskusne ljubitelje viskija koji traže nešto novo i intrigantno. Ova posebna izdanja vrhunskog viskija od raži, kakav je i ovaj, rijetko su dostupna i cijenjena su zbog svoje složenosti i pikantnosti okusa.

Bulleit Rye idealan je za uživanje u večernjim satima, kad želite uživati u toplini i mekoći okusa. Svojim slatkim, ali istodobno oštrim i pikantnim okusom, ovaj viski će vas oduševiti. Također je odličan izbor za sve one koji traže nešto drugačije od uobičajenog viskija od ječma.

Isprobajte Bulleit Rye i otkrijte njegovu pikantnost, složenost i nezaboravne okuse koji će vas osvojiti i postati vaš novi omiljeni izbor.

Na zalihi

Šifra:0082000765585

42,97 

Bulleit Rye je viski s notama vanilije, meda i začina za dojmljiv okus. Završetak je svjež i dugotrajan, ostavljajući bogate note hrasta na nepcu.

Alkohol (%)

45

Brand pića

BULLEIT

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Bourbon whisky

Zemlja podrijetla

SAD

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh