TALISKER SINGLE MALT WHISKY - 10 YEARS OLD 0,7 l 48,97 
Bulleit Burbon
BULLEIT BURBON 0,7 l 31,97 

Bushmills Black pruža vam izvanredno iskustvo degustacije irskog viskija s potpuno jedinstvenim okusom i karakterom. U irskoj kulturi viski je gotovo pa nezamjenjiv dio društvenih događanja, a Bushmills Black će sigurno biti vrhunac svakog takvog susreta. Njegova glatkoća i bogati karakter u kombinaciji s voćnim notama i intenzivnim okusom ostavit će bez daha svakog tko ga proba.

Bushmills Black kombinira slatki viski s laganijim zrnastim viskijem i zatim sazrijeva u Oloroso Sherry bačvama zajedno sa slatkastim „grain“ viskijima, stvarajući jedan od najbogatijih i najintenzivnijih okusa na tržištu. Prepustite se voćnim notama Bushmills Black recepta i osjetite njegovu neusporedivu glatkoću. Najbolje ga je konzumirati čistoga, uz samo jednu kockicu leda kako biste u potpunosti doživjeli njegov intenzivni karakter.

 

Na zalihi

Šifra:5055966810069

29,97 

Prepustite se voćnim notama Bushmills Black recepta i osjetite njegovu neusporedivu glatkoću. Najbolje ga je konzumirati čistoga, uz samo jednu kockicu leda kako biste u potpunosti doživjeli njegov intenzivni karakter.

Alkohol (%)

40

Brand pića

BUSHMILLS

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Irski whiskey

Zemlja podrijetla

Irska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh