LAGAVULIN SINGLE MALT WHISKY - 10 YEARS OLD 0,7 l 102,97 
KAHLUA COFFEE LIQUEUR 1 l 25,97 

Four Roses Single Barrel je izvrsno izbalansiran i sofisticiran bourbon koji dolazi iz destilerije Four Roses smještene u Kentuckyju. Destilerija je osnovana 1888. godine i od tada je postala poznata po svojoj strasti i posvećenosti proizvodnji visokokvalitetnih bourbona.

Four Roses Single Barre je napravljen od najboljih sastojaka, uključujući posebno odabrani kukuruz, raž i ječam. Nakon destilacije, viski se stavlja u hrastove bačve koje su pažljivo odabrane zbog svoje kvalitete i bogatog okusa. Bačve se zatim skladište u tamnoj i hladnoj destilerijskoj riznici, gdje viski miruje i stari do savršenstva.

Four Roses Single Barrel bourbon ima sladak i bogat okus s notama mentola, drva i začina koje se prelijevaju u nevjerojatno mekanu završnicu. Ovaj kompleksni bourbon savršen je za one koji cijene visokokvalitetni viski i žele iskusiti njegov puni okus. Uz to, Four Roses Single Barrel je dobitnik mnogih prestižnih nagrada, uključujući zlatne medalje na takmičenjima u San Franciscu, Londonu i New Yorku. Ovo priznanje dodatno potvrđuje vrhunsku kvalitetu ovog viskija.

Na zalihi

Šifra:5000299603017

37,97 

Lijepo uravnotežen i fin poput svile, single barrel buurbon iz destilerije Four Roses. Sladak, bogat i moćan s notama mentola, drva i ukusnih začina. Probate li ga jednom, poželjet ćete uživati u njegovom ukusu znova i iznova. Kompleksan je s dugom završnicom koja je nevjerojatno meka.

Alkohol (%)

50

Brand pića

FOUR ROSES

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Američki whiskey

Zemlja podrijetla

SAD

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh