Glenmorangie 10
GLENMORANGIE 10 Y 0,7 l 46,97 
Glenfiddich18
GLENFIDDICH 18 Y 0,7 l 150,97 

Glenfiddich 12 je škotski single malt viski koji se s ponosom može nazvati jednim od najboljih viskija na svijetu. Ovaj viski pažljivo sazrijeva u drvenim bačvama američkog i europskog hrasta najmanje 12 godina, stvarajući tako savršenu ravnotežu između arome i okusa. Proces proizvodnje započinje odabirom najkvalitetnijih sastojaka, a zatim se Glenfiddich 12 destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima. Nakon toga, viski se stavlja u bačve gdje se događa proces sazrijevanja, a viski dobiva prepoznatljive slatke i nježne okuse karakteristične za Glenfiddich.

Glenfiddich 12 ima izvrstan, delikatan i zaokružen okus koji osvaja svakoga tko ga proba. Osim toga, Glenfiddich ima prepoznatljivu notu svježe kruške i hrasta, koja ga čini još posebnijim.

Glenfiddich je također poznat po svojoj predanosti kvaliteti i tradiciji, što se očituje u svakom gutljaju.

Na zalihi

Šifra:5010327000176

39,97 

Single malt, škotski viski koji pažljivo sazrijeva u drvenim bačvama američkog i europskog hrasta najmanje 12 godina, te od njih poprima svoje slatke i nježne okuse. Najprodavaniji je i najpopularniji Single Malt Scotch viski u svijetu. Izvrstan, delikatan, zaokružen viski karakterističan po notama svježe kruške i hrasta.

Alkohol (%)

40

Brand pića

GLENFIDDICH

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh