Tanqueray Blackcurrant Royale Gin
Tanqueray Blackcurrant Royale Gin 0,7 L 30,97 
GVINE FLORAISON 0,70 L
G'VINE FLORAISON GIN 43,97 

Gunpowder Irish Gin 0,70 l ima bogatu i složenu aromu s notama citrusa, jalovca, zelene čaja, i suptilnom notom začina. Dominiraju note citrusa, posebno grejpfruta i limuna, a zatim slijede note borovice i zelenog čaja.

Na zalihi

45,97 

Gunpowder Irish Gin je vrhunski gin koji se proizvodi u Irskoj. Aroma Drumshanbo Gunpowder Irish Gina je vrlo složena i bogata. Dominiraju note citrusa, posebno grejpfruta i limuna, koji su svježi i osvježavajući. Zatim slijede note borovice, koje su zemljane i drvenaste. Note zelenog čaja su suptilne, ali ih se može osjetiti u pozadini.

Okus gina je također pun i uravnotežen. Citrusne note su slane i osvježavajući, a borove note su oštre i aromatične. Note zelenog čaja su suptilne, ali daju ginu jedinstvenu i prepoznatljivu aromu. Završetak gina je dug i ugodan. Citrusne note ostaju u ustima, zajedno s notama borovice i zelenog čaja.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin je svestran gin koji se može koristiti u raznim koktelima. Odlično se slaže s tonikom, citrusima i začinjenim jelima.

Natrag na vrh