NEMIROFF ORIGINAL 1l 15,97 
Johnnie Walker White
JOHNNIE WALKER WHITE 0,7 l 39,97 

Jack Daniel’s je popularni američki viski koji se proizvodi u gradu u državi Tennessee, od 1866. godine. Ovaj viski se destilira iz mješavine kukuruza, raži i ječma, a voda koja se koristi u procesu proizvodnje dolazi iz istoimene rijeke u blizini destilerije. Nakon destilacije, viski se filtrira kroz sloj javorovog ugljena, što mu daje karakterističnu glatkoću i aromu.

Jack Daniel’s se proizvodi u nekoliko različitih varijanti, od kojih su najpoznatije Old No. 7, Gentleman Jack i Single Barrel. Old No. 7 je originalna varijanta koja ima karakterističan slatkasti okus i miris karamele, vanilije i slada.

Jack Daniel’s se proizvodi u skladu s tradicionalnom metodom koju je osmislio sam Jack Daniel prije više od 150 godina, a i danas ostaje jedan od najomiljenijih viskija u svijetu.

Na zalihi

Šifra:5099873167984

109,97 

Kap po kap otapan i sazrijevan u ručno izrađenim bačvama vlastite proizvodnje. Ovom whiskyju kalendar ništa ne znači, gotov je baš onda kada vrsni degustatori tako kažu. Odlučuju po izgledu, aromi i naravno – okusu. Kako je to nekada davno radio i sam Jack Daniel, tako se radi i dan danas.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JACK DANIEL'S

Volumen (l)

3

Vrsta pića

Američki whiskey

Zemlja podrijetla

SAD

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh