TULLAMORE DEW 0,7 l 21,97 
NIKKA TAKETSURU NON AGE 0,7 l 83,97 

James E. Pepper 1776 Rye viski dobiva se od najmanje 51% raži, a ostatak je obično kukuruz i ječam. Destilira se u bakrenim kotlovima, a zatim se ostavi da odstoji u hrastovim bačvama koje su uglavnom prethodno korištene za burbon.

Svoj prepoznatljiv okus James E. Pepper 1776 Rye duguje mješavini različitih vrsta začina, a posebno je karakterističan po tome što se puno više služi u koktelima nego kao samostalno piće. James E. Pepper 1776 Rye viski je dobio svoje ime po istoimenom destileru iz 18. stoljeća koji je proizvodio viski u Kentuckyju, a njegovi potomci su ga ponovno oživjeli 2008. godine nakon što je brend dugi niz godina bio ugašen.

Na zalihi

53,09 

Iako postoje priče da su proizvođači pokrenuli prvu destileriju u Kentucky-ju još 1776. godine, proslavili su se tek početkom 20. stoljeća nakon čega su počeli nestajati. Prodsavljanjem ovog pića, vratili su se u velikom stilu. Kušajući ovaj viski, osjećamo note mente, klinčića, eukaliptusa, čokolade i meda. Savršen za konzumaciju čist, uz kockicu ileda ili u Old Fashioned i Manhattan koktelima.

Alkohol (%)

46

Brand pića

JAMES E. PEPPER 1776 RYE

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Bourbon whisky

Zemlja podrijetla

SAD

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh