jameson + 2 čaše
JAMESON + 2 čaše 0,7 l 27,97 
JAMESON COOPERS CROZE 0,7 l 54,42 

Jameson Caskmates IPA je inovativan viski koji je stvoren za ljubitelje craft piva. Ovaj posebni viski prolazi jedinstven proces odležavanja u bačvama u kojima je prethodno odležalo pivo Pale Ale, stvarajući tako izvanrednu kombinaciju okusa.

Bačve u kojima se odležava Jameson Caskmates IPA pružaju viskiju dodatne slojeve voćnosti hmelja, koji se savršeno nadopunjuju s već bogatim voćnim karakterom viskija. Ovaj viski odiše primjesama citrusa, cvijetnih nota i uravnotežene gorčine, stvarajući jedinstvenu i osvježavajuću senzaciju na nepcu.

Jameson Caskmates IPA je rezultat suradnje između Jamesona i lokalne pivovare, gdje su majstori destilera surađivali s pivarima kako bi eksperimentirali s okusima i stvorili nešto novo i uzbudljivo. Ova inovativna kombinacija tradicionalnog viskija i craft piva rezultirala je viskijem koji će oduševiti i ljubitelje viskija i ljubitelje craft piva.

Osim svog jedinstvenog okusa, Jameson Caskmates IPA ima prepoznatljivu ambalažu koja odražava njegovu posebnost. Boca je ukrašena detaljima koji simboliziraju susret tradicije viskija i kreativnosti craft piva.

Ovaj viski je idealan izbor za sve koji žele istraživati nove okuse i doživjeti nešto drugačije. Jameson Caskmates IPA nudi jedinstvenu kombinaciju viskija i piva koja će vas oduševiti svojom osvježavajućom i slojevitom profilom okusa. Iskusite spoj najboljeg iz oba svijeta s Jameson Caskmates IPA viskijem i otkrijte zašto je ovo piće postalo omiljeno među ljubiteljima viskija i craft piva diljem svijeta.

Na zalihi

Šifra:5011007025960

28,97 

Ovaj je viski idealna opcija za sve ljubitelje craft piva. Jameson Caskmates Ipa odležao je u bačvama u kojima je prethodno odležalo pivo Pale Ale. Ova kombinacija dodaje slojeve voćnosti hmelja viskiju već bogatog voćnog karatera s primjesima citrusa, cvijetnih nota i balansrane gorčine.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JAMESON

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Irski whiskey

Zemlja podrijetla

Irska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh