BUMBU CREAM 0,7l 40,97 
Jameson Caskmates Stout irski viski
JAMESON CASKMATES STOUT 0,7L 28,97 

Jameson Crested viski koji predstavlja savršenu kombinaciju Pot Still i grain viskija, koji su sazreli u sherry bačvi. Kada pomirišete unutar boce, osjetit ćete divnu aromu koja se sastoji od slatkog i osvježavajućeg mirisa vanilije i voćne note, uz dodatak blage pikantnosti koja stvara jedinstvenu bazu.

Svaki gutljaj ovog viskija pružit će vam jedinstven okus koji se sastoji od kombinacije sherry i parfemskih cvijetnih nota, koje se savršeno stapaju s nježnom suhom hrastovinom koja ostavlja blagu gorčinu na nepcu. Na kraju, okus voća dolazi do izražaja i savršeno se uklapa s ostalim okusima. Jameson Crested viski savršen je za sve ljubitelje viskija koji žele uživati u vrhunskom napitku s bogatim i slojevitim okusom.

Ne propustite priliku da uživate u ovom viskiju i iskusite jedinstvenu kombinaciju okusa koja će vas osvojiti već na prvo kušanje. Naručite svoju bocu odmah i dopustite si da se prepustite vrhunskom doživljaju!

Na zalihi

36,58 

Jameson Crested predstavlja mješavinu dvaju vrsta viskija, Pot Still i grain viskija, koji su sazrijevali u sherry bačvi. Ova kombinacija pruža jedinstvenu aromu i okus koji se sastoji od nekoliko slojeva. Kada pomirišete unutar boce ovog viskija, prvo ćete osjetiti blagu vaniliju koja se miješa s voćnom notom, što stvara slatku i osvježavajuću aromu. Međutim, kako dublje uranjate u ovaj viski, primijetit ćete blagu pikantnost koja čini bazu,a koja se postupno intenzivira. Okus ovog viskija također nudi slojevitu kombinaciju sherry i parfemske cvijetne note koje se stapaju u jedan skladan okus. Na kraju, primijetit ćete suhu hrastovinu koja ostavlja dodir gorčine na vašem nepcu, a okus voća se otkriva tek na kraju i nježno se stapaju s ostalim okusima. Ova mješavina viskija nudi izvrsnu ravnotežu i slojevitost okusa koja će zadovoljiti sve vrste ljubitelja viskija. Osim toga, njezina jedinstvena aroma i okus čine je savršenim izborom za opuštajući večernji napitak ili za uživanje u posebnim prigodama.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JAMESON

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Irski whiskey

Zemlja podrijetla

Irska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh