HIBIKI SUNTORY 0,7 l 220,97 
Cragganmore 12
CRAGGANMORE 12 Y 0,7 l 50,97 

Jim Beam viski, koji se proizvodi već više od 200 godina prema tajnom receptu koji je prenesen kroz sedam generacija obitelji, je ikona viskija i svjetski poznati brend. Ovaj viski zauzima prvo mjesto među bourbonima diljem svijeta i donosi neodoljivu slatkoću i zavodljivost u svaki gutljaj.

Proces proizvodnje Jim Beam viskija počinje s posebno odabranim sastojcima i pažljivo kontroliranim postupkom. Visoki postotak raži u sastavu ovog viskija dodaje mu karakterističan okus i profinjenu začinjenost. Jim Beam viski dozrijeva četiri godine u hrastovoj bačvi, što mu omogućuje da razvije bogatstvo okusa i mirisa. Ova pažljivo kontrolirana faza dozrijevanja pridonosi glatkoći i balansu viskija, stvarajući jedinstveni profil okusa koji osvaja nepca ljubitelja viskija diljem svijeta.

Na zalihi

Šifra:5010196091008

18,97 

Sedam generaciju obitelji uključeno je u proizvodnju ovog viskija po tajnom receptu već više od 200 godina. Broj 1 je burbonu svijetu, sladak je i zavodljv. Dozrijeva četiri godine u hrastovoj bačvi i ima prilično visok postotak raži.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JIM BEAM

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Bourbon whisky

Zemlja podrijetla

SAD

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh