JOHNNIE WALKER BLACK LABEL 0,7 l 28,97 
Johnnie Walker Green
JOHNNIE WALKER GREEN 0,7 l 65,97 

Johnnie Walker Double Black viski je posebno stvoren za ljubitelje intenzivnijih dimnih nota. Ovaj viski odaje prepoznatljiv miris ukusnog, slatkog dima i pikantnih aroma koje privlače nepca.

Bogati treset sa suhim voćem i kremastom vanilijom definiraju okus Johnnie Walker Double Black viskija. Svaki gutljaj otkriva slojeve složenih okusa koji se savršeno stapaju i pružaju zadovoljstvo nepcima. Ovaj viski ima snažan, dugotrajan i topli završetak koji ostavlja nezaboravan dojam.

Johnnie Walker Double Black viski je kreiran u stilu Johnnie Walker Black Label-a, ali s dodatno bogatijom, intenzivnijom i snažnijom dimnom notom. To ga čini izuzetno zanimljivim izborom za ljubitelje viskija koji traže nešto više od klasičnih okusa.

Ambalaža Johnnie Walker Double Black viskija odražava njegovu ekskluzivnost i snagu. Svaka boca je dizajnirana s pažljivo odabranim detaljima koji ističu karakter ovog viskija.

Na zalihi

Šifra:5000267116303

43,97 

Mirisom su prisutni ukusan, slatki dim i pikantne arome. Okusom, bogati treset sa suhim voćem i kremastom vanilijom i snažan, dugi, topli završetak. Napravljen je u stilu Black Label-a, ali s bogatijom, intezivnijom i snaznijom dimnom notom.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JOHNNIE WALKER

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh