COURVOISIER XO 0,7L 159,97 
Johnnie Walker Red Label
JOHNNIE WALKER RED LABEL 1 l 17,97 

Johnnie Walker Red Label je ponosno proglašen najprodavanijim škotskim viskijem na svijetu. Njegova popularnost leži u jedinstvenom karakteru koji je postignut mješavinom više od 40 različitih malt i grain viskija iz svih glavnih škotskih regija poznatih po proizvodnji viskija.

Prepoznatljiv je po svojoj odvažnosti i intenzitetu okusa. Mekan je i blago sladak, s prigušenim pikantnim notama koje ga čine uravnoteženim i privlačnim za široki spektar ljubitelja viskija. Snažna aroma dima dodaje mu poseban karakter i naglašava njegovu kompleksnost. Johnnie Walker Red Label pruža izuzetno uživanje s dugotrajnim okusom koji ostaje na nepcu.

Njegova paleta okusa i mirisa oduševit će vas i ispunjavati vaša osjetila s bogatim notama koje se međusobno nadopunjuju i stvaraju jedinstvenu harmoniju.

Na zalihi

Šifra:5000267129778

79,97 

Najprodavaniji škotski viski na svijetu. Prepoznatiljiv je po svom odvažnom karakteru koji je dobijen mješavinom viš od 40 različitih malt i grain viskija iz svih glavnih škotskih regija koje proizvode viski. Mekan je, blago sladak s prigušenim pikantnim notama, snažne arome dima i dugotrajnim okusom.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JOHNNIE WALKER

Volumen (l)

3

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh