Rasprodano
Johnnie Walker Red Label
JOHNNIE WALKER RED LABEL 0,7 l 13,97 
JOHNNIE WALKER BLACK LABEL 1 l
JOHNNIE WALKER BLACK LABEL 1 l 39,97 

Johnnie Walker Red Rye je inspiriran odvažnim okusima američkih viskija, pružajući nevjerojatno suvremen viski koji će vas oduševiti. Ovaj viski se ističe svojim jedinstvenim procesom proizvodnje i pažljivo odabranim sastojcima.

U stvaranju Johnnie Walker Red Rye viskija koriste se viskiji napravljeni od ječma i žitarica koji prvo odležavaju u bačvama u kojima su prethodno sazrijevali burboni. Nakon toga, ti viskiji se prebacuju u bačve u kojima su prethodno odležali viskiji od raži. Ovaj složeni proces odležavanja u različitim vrstama bačava donosi posebne note i karakteristike u viski.

Johnnie Walker Red Rye viski ima bogat i intenzivan okus, s kombinacijom slatkih i začinjenih nota. Miris je kompleksan, s primjesama voća, drva i začina. Na nepcu, osjetit ćete uravnoteženu kombinaciju slatkih nota, zemljanih tonova i blage pikantnosti koju pruža raž.

Namijenjen je ljubiteljima viskija koji traže nešto novo i uzbudljivo.

Nema na zalihi

Šifra:5000267170183

21,97 

Nema na zalihi

Inspiriran odvažnim okusima američkih viskija. Uključuje viskije napravljene od ječma i žitarica koje su prvo odležali u bačvama u kojima su prije njih odležali burboni, a nakon toga u bačvama u kojima su prije odležali viskiji od raži. Završni rezultat je nevjerovatno suvremen viski.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JOHNNIE WALKER

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh