buffalo trace
BUFFALO TRACE 0,7 l 27,97 
Basil Hayden's
BASIL HAYDEN'S 0,7 l 68,97 

Johnnie Walker Swing viski je jedinstvena mješavina preko 30 različitih viskija, svaki pažljivo odabran od strane “Master Blendera” s ciljem dosljednog reproduciranja izvorne mješavine. Ovaj viski nosi naziv “swing” jer je inspiriran pokretom ljuljanja koje se javlja kada pogurnete bocu.

U stvaranju Johnnie Walker Swing viskija koriste se viskiji iz različitih regija i sa različitim karakteristikama. Svaki viski doprinosi bogatstvu okusa i profinjenosti konačne mješavine. “Master Blender” vješto kombinira ove viskije kako bi stvorio jedinstvenu i uravnoteženu paletu aroma.

Johnnie Walker Swing nudi jedinstveno iskustvo okusa. Miris je slojevit s primjesama slatkog voća, drva i začina. Na nepcu ćete osjetiti bogatstvo okusa, s naglaskom na note slatke vanilije, suhog voća i začina. Završetak je dugotrajan i elegantan.

Na zalihi

59,97 

Mješavina preko 30 različitih viskija, svaki pažljivo odabran od strane „Master Blendera“ čiji je zadatak dosljedno reproduciranje izvorne mješavine. Ova je boca Johnnie Walkera dobila naziv „swing“ po pokretu ljuljanja kada ju se pogurne.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JOHNNIE WALKER SWING

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh