Johnnie Walker White
JOHNNIE WALKER WHITE 1 l 46,97  (353,90 kn)
Absolut 0,7l + 5 x Red bull 0,25l 18,58  (139,99 kn)

Kavalan Concertmaster Sherry Finish je izvrstan viski koji dolazi iz poznate destilerije Kavalan smještene na Tajvanu. Ovaj viski prošao je poseban proces završetka u bačvama od šerija, koji mu daje jedinstvenu aromu i okus.

Zlatno jantarna boja, primamljive arome i okusi voćnog kolača natopljenog medom, nektarom od kruške i sušenom marelicom sa živahnim, suhim svijetlim do srednjim tijelom i besprijekornim, složenim, dugim završetkom koji prikazuje naglaske zelenog čaja, kruha na žaru, čokolade s prženim bademima i prženih lješnjaka.

Kavalan Concertmaster Sherry Finish je lijepo uravnotežen viski koji oduševljava nepce.

Boja Kavalan Concertmaster Sherry Finish viskija je zlatno jantarna, privlačna i primamljiva. Arome koje se osjete su voćni kolač natopljen medom, nektarom od kruške i sušenom marelicom. Okusi su blago žvakaći, živahni i suhi, s tijelom koje se kreće od svijetlog do srednjeg. Završetak je besprijekoran, složen i dug, s naglascima zelenog čaja, kruha na žaru, čokolade s prženim bademima i prženih lješnjaka.

Na zalihi

87,97  (662,81 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Zlatna jantarna boja. Primamljive arome i okusi voćnog kolača natopljenog medom, nektarom od kruške i sušenom marelicom s blago žvakaćim, živahnim, suhim svijetlim do srednjim tijelom i besprijekornim, složenim, dugim završetkom koji prikazuje naglaske zelenog čaja, kruha na žaru, čokolade s prženim bademima i prženih lješnjaka. Lijepo uravnotežen Whisky koji oduševljava nepce; note voća, prženih orašastih plodova i čokoladne mješavine kako bi se stvorio ukusan duh koji je istodobno žilav i baršunast.

Alkohol (%)

40

Brand pića

Kavalan

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Single malt

Zemlja podrijetla

Tajvan

Možda će vam se također svidjeti…

1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorije:

KNOB CREEK 0,7L

48,97  (368,96 kn)
Natrag na vrh