GREY GOOSE 1,75 l 109,97 
Jim Beam Black
JIM BEAM BLACK 0,7l 25,97 

Izvorni Laphroaig 10, destilira se danas na isti način kao i kad ga je Ian Hunter izmislio prije više od 75 godina. U izradi se slad ječma suši iznad vatre treseta koji se može pronaći samo na škotskom otoku Islay.  Laphroaig 1o svoj prepoznatljivi okus duguje pažljivom procesu odležavanja od deset godina i tradicionalnoj destilaciji koju su usavršavali majstori destileri.

Na zalihi

Šifra:5010019640260

59,97 

Laphroaig 1o svoj prepoznatljivi okus duguje pažljivom procesu odležavanja od deset godina i tradicionalnoj destilaciji koju su vješti i strastveni majstori destilera usavršavali u posljednjih 200 godina.

Klasični single malt Scotch proizveden je od ječmenog slada, koji se prvo hladno dimi, a zatim suši na tresetnoj vatri – istim postupkom koji se koristio pri njegovom stvaranju prije 75 godina, kao i danas. Miris Laphroaig viskija odaje note dima i morske trave, a slatkoću okusa prati blaga doza soli.

S Laphroaig 10 viskijem, nećete samo kušati tradiciju, već ćete i doživjeti priču koju su prenosili generacije majstora destilera.

Njegov savršeni spoj okusa i mirisa potiče na uživanje u čarima života, u društvu dragih ljudi i u intimnim trenucima. Uz ovo piće, ne samo da ćete ispuniti svoje nepce, već ćete stvoriti i posebne uspomene.

Alkohol (%)

40

Brand pića

LAPHROAIG

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh