Lillet Blanc 0,75
LILLET BLANC 0,75 18,97 
LILLET ROUGE
LILLET ROUGE 0,75 18,97 

Lillet Rosé je izuzetno aromatizirano vino koje se proizvodi u pitoresknoj francuskoj regiji Bordeaux. Ovo profinjeno vino dobiva se pažljivom mješavinom crvenih vina, citrusnih plodova i odabranih biljaka, stvarajući tako blistavu svijetlo ružičastu boju i neodoljive arome

Na zalihi

18,97 

Lillet Rosé je izuzetno aromatizirano vino koje se proizvodi u pitoresknoj francuskoj regiji Bordeaux. Ovo profinjeno vino dobiva se pažljivom mješavinom crvenih vina, citrusnih plodova i odabranih biljaka, stvarajući tako blistavu svijetlo ružičastu boju i neodoljive arome.

Svojom svijetlo ružičastom bojom, Lillet Rosé zrači elegancijom i sofisticiranošću. Arome ovog vina obasjane su citrusima, cvjetovima i biljkama, stvarajući svjež i voćan okus koji će vas oduševiti.

S alkoholnim udjelom od 17%, izvrsna je opcija kao aperitiv za opuštajuće trenutke. Također je ključni sastojak mnogih poznatih koktela, uključujući French 75 i Kir Royale.

Lillet Rosé se najbolje poslužuje na temperaturi od 8-10 stupnjeva Celzija kako bi se naglasile sve njegove arome i svježina.

Za uparivanje s hranom, predlažemo slatkiše i morsku hranu kako biste stvorili savršen spoj okusa i uživanja.

Ovo prepoznatljivo vino prvi put je proizvedeno 1921. godine u Bordeauxu, Francuska, te je od tada postalo simbolom elegancije i ukusa.

Natrag na vrh