MAGELLAN GIN 0,7L
MAGELLAN GIN 0,7L 28,97 

Pinkster Gin ekskluzivno je piće koje donosi dozu razigrane sofisticiranosti u svijet ginova. Ovaj gin nije samo piće, već pravo umjetničko djelo koje spaja svježinu i profinjenost na nevjerojatan način.

Na zalihi

43,97 

Pinkster Gin u boci od 0,7 litara ekskluzivno je piće koje donosi dozu razigrane sofisticiranosti u svijet ginova. Ovaj gin nije samo piće, već pravo umjetničko djelo koje spaja svježinu i profinjenost na nevjerojatan način.

Pinkster Gin osvaja svojom živopisnom roza bojom i ističe se osvježavajućom mješavinom jagoda koje dodaju slatki, voćni karakter. Svaki gutljaj ovog gina otkriva notu zrelih jagoda, voćnih bobica i suptilne pikantnosti, stvarajući okusni doživljaj koji će vas osvojiti svojom originalnošću. Ovaj gin idealan je za ljubitelje inovacija i nekonvencionalnih iskustava. Bilo da uživate u njemu s tonikom, u koktelima ili ga jednostavno pijete čisto s ledom, Pinkster Gin donosi neodoljivu lakoću i razigranost u svaku prigodu.

Uz svaku kap ovog gina doživite šarm roze elegancije i unesite dašak svježine u svoj svijet pića. Okusite različitost i doživite jedinstvenu rapsodiju okusa koja će osvojiti vaša nepca.

Natrag na vrh