Rasprodano
Tito's 1l + 5 x Red bull 0,25l 35,83 
Jack Daniel's Apple
JACK DANIEL’S APPLE 0,7l 26,97 

Proper no Twelve je viski koji ima izvanredan karakter zahvaljujući pažljivom procesu trostruke destilacije i četverogodišnjem odležavanju u bačvi burbona.

Osim toga, Proper no Twelve ima jedinstvenu povezanost s UFC borcem Conorom McGregorom, koji je s velikim entuzijazmom ušao u svijet viskija i u suradnji s najboljim stručnjacima stvorio nevjerojatno piće.

 

Nema na zalihi

Šifra:811538019668

51,97 

Nema na zalihi

Proper Twelve je viski koji ima izvanredan karakter zahvaljujući pažljivom procesu trostruke destilacije i četverogodišnjem odležavanju u bačvi burbona. Ova kombinacija daje mu čvrstu strukturu i bogate okuse vanilije, meda i drva, koji se u ustima stapaju u savršeno skladan spoj.

Osim toga, Proper Twelve ima jedinstvenu povezanost s UFC borcem Conorom McGregorom, koji je s velikim entuzijazmom ušao u svijet viskija i u suradnji s najboljim stručnjacima stvorio nevjerojatno piće.

Kroz mnoge mješavine i eksperimente, Conor je stvorio savršenu kombinaciju okusa koju možemo iskusiti u svakoj boci ovog viskija.

Kada isprobate Proper Twelve, bit ćete oduševljeni bogatim okusom i mirisom ovog viskija, koji su ne samo povezani s Conorom McGregorom, već i s tradicijom irskog destiliranja viskija koja seže unatrag stoljećima.

Dakle, ne čekajte – iskusite savršenstvo ovog viskija i uživajte u bogatim okusima koji se stapaju u savršen spoj.

Alkohol (%)

40

Brand pića

PROPER NO TWELVE

Volumen (l)

1

Vrsta pića

Irski whiskey

Zemlja podrijetla

Irska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh