Jim Beam Black
JIM BEAM BLACK 0,7l 25,97 
GREY GOOSE CITRON 0,7l 46,47 

Talisker Storm izdan je početkom 2013. godine, ima sve zadimljene, paprene i tople karakteristike.

Bogat miris ovog viskija će vas iznenaditi svojim neočekivanim notama meda koje se prelijevaju u miris spržene hrastovine, dima vatre, mliječne čokolade i sočne jabuke. Svi ovi mirisi zajedno stvaraju izvanredno iskustvo koje ćete teško zaboraviti. Okus ovog viskija će vas odvesti na putovanje od slatkih nota meda do doze dima, uz dodatak hrastovine i vanilije, te čak i blage paprene začine. Sve to zajedno čini ovaj viski pikantnim, ali ne i gorčim, te će zadovoljiti čak i najzahtjevnije nepce.

Na zalihi

Šifra:5000281032733

55,97 

Talisker Storm, viski koji je osvojio srca mnogih ljubitelja ovog vrhunskog pića. Ovaj viski, koji je počeo svoj put kroz svijet 2013. godine, ima sve karakteristike koje očekujete od vrhunskog viskija: zadimljenost, paprenost i toplinu. Bogat miris ovog viskija će vas iznenaditi svojim neočekivanim notama meda koje se prelijevaju u miris spržene hrastovine, dima vatre, mliječne čokolade i sočne jabuke. Svi ovi mirisi zajedno stvaraju izvanredno iskustvo koje ćete teško zaboraviti. Okus ovog viskija će vas odvesti na putovanje od slatkih nota meda do doze dima, uz dodatak hrastovine i vanilije, te čak i blage paprene začine. Sve to zajedno čini ovaj viski pikantnim, ali ne i gorčim, te će zadovoljiti čak i najzahtjevnije nepce.

Talisker Storm je viski koji je stvoren za prave ljubitelje vrhunskih viskija koji cijene kvalitetu, okus i miris. Svojom jedinstvenom kombinacijom mirisa i okusa, ovaj viski je idealan za sve prigode i uživanje u vrhunskom piću s prijateljima i obitelji. Naručite svoju bocu Talisker Storma i dopustite si da se prepustite neodoljivom okusu i mirisu ovog vrhunskog viskija.

Alkohol (%)

45.8

Brand pića

TALISKER

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Single malt, Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh