HERRADURA REPOSADO 0,7 l 39,82 
MAKER'S MARK 0,7 l 29,97 

Famous Grouse je škotski blended viski koji oduševljava ljubitelje viskija već 30 godina. Napravljen je od najkvalitetnijih malt viskija koji se sazrijevaju u sherry bačvama. Njegov slatki okus i bogate arome ploda i orašastog voća, s nijansom meda i vanilije, čine ga prvom opcijom među škotskim viskijima.

Kraljevski pečat koji krasi svaku bocu potvrđuje njegovu iznimnu kvalitetu. Famous Grouse ima izrazitu zlatnu boju, a njegova ravnoteža i glatkoća osiguravaju specifičan, čist i dugotrajan okus. Uživajte u ovom viskiju koji će vas oduševiti svojom punoćom i kvalitetom.

Na zalihi

18,47 

Omiljeni škotski blended viski koji je spravljen od najkvalitetnijih malt viskija i već je 30 godina najprodavaniji viski u Škotskoj. Zbog svoje kvalitete i popularnosti dobio je kraljevski pečat koji danas krasi svaku bocu. Sazrijeva u sherry bačvama, ima slađi okus od konkurentskih proizvoda što ga čini prvim izborom većika škota. Krasi ga izrazita, zlatna i svijetla boja, a ravnoteža njegovih aroma osigurava specifičan, čist i dugotrajan okus.

Alkohol (%)

40

Brand pića

FAMOUS GROUSE

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Škotski whisky

Zemlja podrijetla

Škotska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh