GREEN SPOT SINGLE POT STILL
GREEN SPOT SINGLE POT STILL 62,97 
HAVANA CLUB TRIBUTO 2020
HAVANA CLUB TRIBUTO 2020 445,97 

Four Roses Small Batch je istinski dragulj među bourbon viskijima, a svojom jantarnom bojom obećava izvanredno iskustvo za sva vaša osjetila.

Na zalihi

32,97 

Four Roses Small Batch je istinski dragulj među bourbon viskijima, proizveden od strane ugledne Four Roses Destilerije smještene u Lawrenceburgu, Kentucky.

Ovaj iznimni blended bourbon viski nastaje kombinacijom četiri vrste bourbon viskija, a svaki je sazrio minimalno 6 godina u hrastovim bačvama. Rezultat je elegantan i bogat viski koji se ističe svojim dubokim karakterom i izvanrednom paletom okusa i aroma.

Svojom jantarnom bojom, Four Roses Small Batch obećava izvanredno iskustvo za sva vaša osjetila. Arome ovog viskija oduševljavaju svojom bogatošću i složenošću, s izraženim notama voća, začina i prisutnošću hrastovih bačava.

Na nepcu, ovaj viski nudi punoću i bogatstvo okusa, s uravnoteženom slatkoćom i kiselinom.

Four Roses Small Batch ima umjereni alkoholni udio od 45% i najbolje se poslužuje na temperaturi od 18-20 stupnjeva Celzija. Ovaj viski je prilagodljiv i može se uživati samostalno, s kockicama leda ili kao ključni sastojak raznovrsnih koktela.

Za uparivanje s hranom, preporučujemo čokoladu, deserte i voće kako biste dodatno istaknuli njegove jedinstvene arome.

 

Natrag na vrh