FOUR ROSES SMALL BATCH
FOUR ROSES SMALL BATCH 0,70 32,97 
Lillet Blanc 0,75
LILLET BLANC 0,75 18,97 

HAVANA CLUB TRIBUTO 2020 proizveden je u uglednoj destileriji San José de las Lajas na Kubi i stari najmanje 15 godina. Ova ograničena serija izrađena je u samo 10.000 boca, čineći je pravim draguljem za kolekcionare i ljubitelje izvanrednog ruma.

Na zalihi

445,97 

HAVANA CLUB TRIBUTO 2020 predstavlja izuzetnu ograničenu seriju kubanskog mješovitog ruma koji je prošao najmanje 15 godina starenja u hrastovim bačvama.
Ovaj dragulj izrađen je pažljivom mješavinom rumova koji su sazrijevali u bačvama od američkog hrasta, europskog hrasta i solera hrasta, stvarajući time dubok i složen karakter s nevjerojatnim okusima i aromama.

Svojom tamno jantarnom bojom, HAVANA CLUB TRIBUTO 2020 obećava luksuzno iskustvo za sva vaša osjetila.

Arome ovog ruma su bogate i složene, s izraženim notama voća, orašastih plodova, začina i prisustvom hrastovih bačava. Na nepcu, ovaj rum nudi punoću i bogatstvo okusa, uz uravnoteženu slatkoću i kiselinu. Dug i ugodan završetak ostavlja vas željnim još.

HAVANA CLUB TRIBUTO 2020 ima umjereni alkoholni udio od 40% i najbolje se poslužuje na temperaturi od 18-20 stupnjeva Celzija. Ovaj rum je prilagodljiv i može se uživati samostalno, s kockicama leda ili kao ključni sastojak raznovrsnih koktela.

Natrag na vrh