Jameson Black Barrel
JAMESON BLACK BARREL + 2 čaše 0,7 l 44,97 
CANADIAN SPECIAL OLD 0,7 l 11,41 

Jameson 18yo je vrhunski irski viski koji se ističe svojim jedinstvenim karakteristikama i pažljivo odabranim sastojcima. Izuzetna kombinacija arome sherryja, aromatičnih ulja, drveta, začina i karamele čini ovaj viski posebnim. Ono što izdvaja Jameson 18 od drugih viskija je njegovo dozrijevanje u američkim bačvama napravljenim od europskog drva. Ova metoda daje viskiju jedinstvenu dubinu i složenost okusa. Bačve od europskog drva, zajedno s blagim notama sherryja, pružaju bogatu drvenastu notu koja se savršeno balansira s drugim aromama.

Proces proizvodnje Jameson 18 viskija je pažljivo nadziran kako bi se postigla najviša kvaliteta. Svi sastojci koji se koriste u izradi ovog viskija pažljivo su odabrani i pomno obrađeni. Svaki korak proizvodnje ima za cilj očuvanje tradicionalnih tehnika izrade viskija i postizanje vrhunske kvalitete. Jameson 18 viski je rezultat dugogodišnjeg iskustva i stručnosti majstora destilera.

Na zalihi

Šifra:5011007015381

145,55 

Arome sherry-ja, aromatičnih ulja, drveta, začina i karamele čine ovaj viski posebnim. Karakterističan je po tome što dozrijeva u američkim bačvama napravljenim od europskog drva. Kada sezrje do kraja, kao rezultat dobivamo izuzetno dobro izbalansirano pić s kompleksnim drvenastim okusom.

Alkohol (%)

40

Brand pića

JAMESON

Volumen (l)

0.7

Vrsta pića

Irski whiskey

Zemlja podrijetla

Irska

Možda će vam se također svidjeti…

Natrag na vrh