LILLET ROUGE
LILLET ROUGE 0,75 18,97 
LUC BELAIRE ROSE FANTOME
LUC BELAIRE ROSE FANTOME 44,97 

Luc Belaire Luxe Fantôme odaje dojam elegancije i luksuza. Arome ovog pjenušavog vina obasjane su svježim notama bijelog voća i nježnih cvjetova stvarajući bogat i elegantan okus koji će vas osvojiti.

Na zalihi

44,97 

Luc Belaire Luxe Fantôme predstavlja vrhunsko francusko pjenušavo vino stvoreno od pomno odabrane mješavine grožđa Chardonnay, Pinot Noir i Pinot Meunier. Ovo luksuzno pjenušavo vino očarava svojom svijetlo zlatnom bojom i raskošnim aromama bijelog voća i cvjetova.

Svojom svijetlo zlatnom bojom, odaje dojam elegancije i luksuza. Arome ovog pjenušavog vina obasjane su svježim notama bijelog voća i nježnih cvjetova stvarajući bogat i elegantan okus koji će vas osvojiti.

S umjerenim sadržajem alkohola od 12,5%, savršen je izbor kao aperitiv za posebne trenutke opuštanja. Također se sjajno slaže s različitim jelima, bilo da je riječ o morskim delicijama, bijelom mesu ili slasticama.

Luc Belaire Luxe Fantôme najbolje se poslužuje na temperaturi od 6-8 stupnjeva Celzija kako bi se naglasila sva njegova elegancija i bogatstvo okusa.

Natrag na vrh