LUC BELAIRE LUXE FANTOME
LUC BELAIRE LUXE FANTOME 0,75 44,97 
SAINTE MARGUERITE SYMPHONIE ROSE
SAINTE MARGUERITE SYMPHONIE ROSE 25,97 

Luc Belaire Rose Fantôme odiše elegancijom i čarolijom. Arome ovog pjenušavog vina obogaćene su svježim notama crvenog voća i blagih cvjetova, stvarajući svjež i elegantan okus koji će vas očarati.

Na zalihi

44,97 

Luc Belaire Rose Fantôme, pravo luksuzno francusko pjenušavo vino, nastaje od pažljivo odabrane mješavine grožđa Pinot Noir i Chardonnay. Ovo prepoznatljivo vino izdvaja se svojom svijetlo ružičastom bojom i sofisticiranim aromama crvenog voća, cvjetova i nježnih brijaša.

Svojom svijetlo ružičastom nijansom, Luc Belaire Rose Fantôme odiše elegancijom i čarolijom. Arome ovog pjenušavog vina obogaćene su svježim notama crvenog voća i blagih cvjetova, stvarajući svjež i elegantan okus koji će vas očarati.

S umjerenim sadržajem alkohola od 12,5%, savršen izbor je kao aperitiv za posebne trenutke opuštanja. Također se izvrsno slaže s raznim jelima, bilo da je riječ o ribi, piletini ili slasticama.

Luc Belaire Rose Fantôme najbolje se poslužuje na temperaturi od 6-8 stupnjeva Celzija kako bi se istaknula sva njegova svježina i elegancija. Bilo da ga poslužujete samostalno ili ga kombinirate s omiljenim jelima, ovaj pjenušac stvoren je za posebne trenutke i proslave.

Natrag na vrh