El Dorado 15YO rum
EL DORADO 15YO RUM 0,70 l 55,97 
West Indies XO Dark Rum
WEST INDIES XO DARK RUM 0,70L 53,97 

Plantation 3 Stars  je savršen izbor za ljubitelje koktela i sve one koji cijene vrhunsku kvalitetu bijelog ruma. Preporučuje se konzumiranje ovog ruma u koktelima kao što su Mojito, Daiquiri ili Piña Colada, gdje će se njegove karakteristike posebno istaknuti.

Na zalihi

19,97 

Plantation 3 Stars Rum je izuzetno kvalitetan bijeli rum koji donosi spoj različitih karipskih tradicija destilacije. Ova bočica dolazi u volumenu od 0,7 litara, predstavljajući savršenu ravnotežu između svježine i kompleksnosti.

Ovaj rum, nazvan “3 Stars”, proizveden je kombiniranjem destilata iz Jamajke, Barbadosa i Trinidada, pružajući jedinstvenu paletu okusa. Arome su voćne, citrusne i blago začinjene, stvarajući osvježavajući i pristupačan profil.

Bočica Plantation 3 Stars Rum-a je elegantna i jednostavna, odražavajući sofisticiranost i autentičnost brenda. Preporučuje se konzumiranje ovog ruma u koktelima kao što su Mojito, Daiquiri ili Piña Colada, gdje će se njegove karakteristike posebno istaknuti.

Ovaj rum je savršen izbor za ljubitelje koktela i sve one koji cijene vrhunsku kvalitetu bijelog ruma. Plantation 3 Stars Rum donosi karipsko iskustvo u čaši, pružajući užitak i svježinu u svakom gutljaju.

Natrag na vrh