LUC BELAIRE ROSE FANTOME
LUC BELAIRE ROSE FANTOME 44,97 
Monkey 47 gin gift box
MONKEY 47 GIN GIFT BOX 43,97 

Sainte Marguerite Symphonie Rosé je izvrsno aromatizirano rosé vino koje je savršen izbor za sve prilike. Ima svjež i voćan okus, a njegova elegantna boca i etiketa sigurno će privući pažnju.

Na zalihi

25,97 

Sainte Marguerite Symphonie Rosé, čarobno aromatizirano francusko rosé vino, nastaje od pomno odabrane mješavine grožđa Grenache, Cinsault i Syrah. Ovo prekrasno vino se ponosi svojom svijetlo ružičastom bojom i očaravajućim aromama ruže, citrusa i bobičastog voća.

Arome ovog rosé vina obasjane su notama ruže, citrusa i raznobojnog bobičastog voća, stvarajući svjež i voćan okus koji će vas očarati.

S umjerenim sadržajem alkohola od 13%, Symphonie Rosé je savršen izbor kao aperitiv za trenutke opuštanja. Također se iznimno slaže s različitim jelima, bilo da je riječ o slatkim desertima, morskim poslasticama ili piletini.

Symphonie Rosé najbolje se poslužuje na temperaturi od 8-10 stupnjeva Celzija kako bi se istaknule sve njegove arome i svježina.

Ovo prepoznatljivo aromatizirano rosé vino prvi put je proizvedeno 1987. godine u regiji Côtes de Provence, Francuska, te je od tada postalo sinonim za eleganciju i uživanje u harmoniji mirisa i okusa.

Natrag na vrh