Online narudžba pića nikad nije bila jednostavnija ni povoljnija

Ako si čovjek koji voli uživati u životu, sigurno ćeš ponekad sjesti u fotelju s čašom najdražeg pića, gledati seriju ili skrolati Instagramom. Ali kupnja pića, kao i svega ostalog, stvarno ponekad zna biti napor.

Srećom, danas se većina stvari može kupiti pomoću par klikova, pa tako i piće.

Evo 7 razloga zašto je dobro, baš piće, kupovati online.

1. Veći izbor nego u dućanima

Kad si u potrazi za dobrim liquor store-om , internet je savršeno mjesto. Tu možeš pronaći veći izbor pića, a uz to, dobra stvar je što su često i bolje cijene.

Jedino na što moraš paziti prilikom kupnje je da dobro poznaješ sigurnost online plaćanja, pravila i uvjete i informacije o dostavi. Kad si s tim upoznat, sve ostalo bi trebalo biti piece of cake.

2. Lakše uspoređivanje cijena

Koliko pića, toliko i cijena… Neke znaju biti previsoke, stoga dobro dođe uspoređivanje cijena i biranje one najpristupačnije za piće koje smo odlučili kupiti. Uspoređivanje cijena je puno lakše napraviti kad imaš otvorene dvije stranice na jednom mobitelu ili računalu, nego šetati s jednog kraja grada na drugi, u potrazi za jeftinijom solucijom.

3. Kupovina iz udobnosti vlastitog doma ili s drugog kraja svijeta

Bilo da živiš vrata do vrata s najboljim prijateljem ili, spletom okolnosti, živite na skroz različitim kontinentima, možeš ga iznenaditi najdražim pićem za njegov rođendan, važno je samo da imaš internet. Naručiš piće na njegovu adresu i samo mu kažeš: „Otvori vrata kad dostavljač stigne. Sretan rođendan!“ – i sve je riješeno. Ne možeš se više izvući, od kupovanja poklona, zbog daljine…

4. Brza dostava na kućna vrata

Spomenuli smo i pod brojem 3 da je dobro kupnju obavljati online baš zbog dostave na adresu, a bilo da kupuješ rođendanski poklon ili bocu svog najdražeg pića za pred spavanje, više ne moraš ići u dućan. Iz topline svog kauča naručiš i dostavljač ti donese na vrata. Uštedjet ćeš i vrijeme i novac.

Online narudžba pića uključuje i dostavu na kućna vrata
Za sve narudžbe iznad 50,00 € imamo i besplatnu dostavu na području Splita!

5. Naručiti možeš uvijek

U online kupnji ne postoji radno vrijeme od 08-20 ili od 09-21… Kad god je tebi zgodno, kad god imaš 5 minuta vremena i uzmeš mobitel u ruke, možeš naručiti piće i bit će ti dostavljeno u roku od svega par dana…

Pripremaš se za proslavu, uđeš na ediskont.hr prije spavanja i opremiš hladnjak pićima koja će sigurno svima odgovarati… bez odlaska u dućan, bez fizičkog punjenja košarice i bez čekanja reda na blagajni prodavnice.

6. Veći izbor

Jednom si kod rođaka probao „onaj“ whisky. Sjećaš se kako je izgledala boca, ne sjećaš se imena, ali okus je zauvijek ostao u ustima… Ideš od dućana do dućana i ne možeš ga pronaći u masi različitih pića koji su na policama izmiješani i složeni bez logičnog rasporeda… Sretnije je rješenje prolistati kategoriju „whisky“ online! Ideš od pića do pića, a kad prepoznaš sliku, u kratkom informativnom opisu možeš saznati svaki detaljčić o tom prekrasnom piću koje ti je godinama ostavilo okus u ustima. I naravo stisneš ‘dodaj u košaricu’.  

Online trgovina pića s velikim izborom

7. Prvi saznaj za nove pogodnosti

Online shopovi, općenito, često nude pretplatu na newsletter. Preko njega, dobit ćeš obavijest i prvi saznati za sniženja na web shopovima. Također, osim što će ti dostavljač dostaviti paket na vrata, često to može napraviti i besplatno. Online kupnja ti omogućava besplatnu dostavu u okviru određene cijene ili u određenoj regiji. Npr. ediskont.hr ima besplatnu dostavu za Split i okolicu i sve narudžbe iznad 350 kuna.

Bilo da želiš uštedjeti vrijeme, novac ili jednostavno želiš bezbrižnije kupovati, online kupnja pića je najbolja ideja.  Ne muči se s puknutim vrećicama, počni uživati u benefitima online kupnje već danas!